Sivut


tiistai 29. tammikuuta 2013

niinhän mä luulin

Ihan innoissaan oottelin eilen että tänään pääsen taas salille... noh tauti pisti sitten vastaan ja ollu ihan hirvee olo tänään, mutta tästähän sain sitten idean että mitä voi tehdä kun on sairaana.

sillon kun on sairaana pitää oikeesti kiinnittää huomioo ruokaan, koska helposti on silleen et aaah nyt vois syödä jtn makeeta tai jtn suolasta ja muutenki päivä voi mennä siihen, että ravaat jääkaapilla koko päivän, koska olet tylsistynyt. Tärkeintä on nyt se, koska et pääse kuluttamaan mitään niin ettei rohmua hirveästi ruokaa, vaan vähän pienempiä annoksia kuin normaalisti, niin silloin ei tule sitä paria kiloa lisää ja ei tule lisää takapakkia.

 Jees, sitten ajattelin jakaa pari youtube videoo missä on tosi hyviä treeni ohjeita


elikkä tossa alussa on jotain aika turhaa höpinää, mutta tosta voi ottaa vähän mallia ja tehdä omat sarjat jos tietää että on ehkä vähän aikaa siitä kun viimeksi on tehnyt mitään lihaskuntoa tai muuta corea, silloin kannattaa tehdä lyhyemmillä sarjoilla. Itse teen kaikkia muita sarjoja 20 x 3 paitsi tota palloa, koska se on rankkaa niin vain 10 x 3 ja nostan treenissä sen keskivartalon ylös koska tuolloin pakaralihakset puristuu ja tulee treeniä sinnekkin. Teen aina vasta viimeiseksi tuon puristus treenin, koska jalat ovat ihan makaroonina sen jälkeen... puristus treenissä käytän rullalla olevaa jumppa mattoa siitä teen aika kovan sarjan, mutta vaan kerran ensin 20 x tasaisesti sitten 80 x nopeaa ja taas 20 x tasaisesti ja 60 x nopeaa  sama jatkuu kunnes ollaan 20 x tasaisesti ja 20 x nopeaa. Rakastan tota viimeistä koska tuntee sen kunnon poltteen sisäreisissä ja loput 20 joutuu tehdä mielen avulla vaikka keho sanoisi että luovuta.

Lisää jalkoja
Elikkä tässä toi alussa kertoo tosi tärkeitä juttuja kunten etttä miten oikeesti treenataan pakara lihaksia... viel lisäks pahin melkein mitä voi tehä on suoristaa jalat ihan lukkoon asti koska sillon se rasittaa polvia ihan älyttömästi ja se lukko liike ei muutenkaan ole jaloille luonnollinen liike... kuten kävellessä et sä koskaan laita jalkaa lukkoon tai missään muuallakaan. Mulla itellä ainakin tanko on yleensä treenissä mutta noi käsipainot voi helpottaa hieman sitä liikerataa. Videolla myös oli aika hyvät sarjat kerrottu niihin ei oikein lisäyksiä ole, tosin monelle tossa maastavedossa suorilla jaloilla voi olla hankaluuksia jos ei ole notkea, mutta sitten on tosi tärkeetä venytellä ne takareidet sen jälkeen. Ei kai tässä sen ihmeellisempiä, yritän tässä nyt parantua kovaa vauhtia :)

-S

4 kommenttia:

  1. Luulisin et sairaana kannattais antaa kehon levätä eikä rasittaa sitä..?

    Ja kiitos tästäkin kommentoinnin vaikeudesta, anonyymi-vaihtoehdon poistaminen ei tuo kivempia kommentteja. Vai mitä tällä ratkaisulla ajat takaa?

    Ja spammataanko sun blogia niin paljon että on pakko oikeesti käyttää vielä tuota merkkivarmistusta..? Epäilenpä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa kiitos kun kerroit mulle asiasta :) en oo kerenny perehtyy vielä tähän kommentointi asiaan :) joo kyllä kannattaa tietty levätä mutta itellä vähän sellanen ajatus ollu että jos ei mitään ihan reseptilääkkeitä joudu ottaan nii sitten voi tietty jtn liikuntaa tehdä... ihan sillee miltä itestä tuntuu jos tietää omat rajansa ja ikinä ei oo mitään jälkitauteja ollu ja tosi harvoin sairastan :)

      Poista
    2. Jos tuo on sun tietämys kehon levontarpeesta nii toivottavasti perehdyt ees vähän tähän fitgymfood-aiheeseen ennenku perustat aiheesta blogin.. Kiva harhaanjohtaa sitte jotain aloittelijoita jotka ei tiedä paremmasta?

      Ja uusin päivitys valitusta ku sait muutaman, siis muutaman kommentin omaan mainostuksees demissä. :) Hyvä homma hermanni.

      Poista
  2. Kaikki tietenkin riippuu siitä miten haluaa tekstiä lukea. Jos itse lukee tekstiä negatiivisesti saa negatiivisen kuvan jos taas lukee tekstiä kriittisesti ei kaikkea tarvitse ottaa sanatarkasti ja omaan järkeen luottaen. Olen kuitenkin omien sanojeni takana ja omasta kokekuksesta puhuen :) kiitos kuitenkin kommentista yritän parantaa tapojani :) -S

    VastaaPoista