Sivut


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Reeniä Reeniä :D


 

Noniin :) Sain vihdoin otettua jotain kuvia itsestäni. Ekaks on mun vaatetus. Tykkään Niken kamoista ihan sikana! hengittää tosi hyvin ja on mukavat päällä. Yksi huono puoli housuissa on, että en tiedä miksi, mutta ne meinaa valua kun juoksen juoksumatolla :D  Teenitoppi on Stadiumista ja urheilurintsikat on Fitnesstukusta tilattu ja treenihousut on itseasiassa ostettu Thaimaasta, sielä 25 euroa ihan normaalista Niken kaupasta. Suomessa luulisin samoja housuja löytyvän aika monesta urheiluliikkeestä.

Kuvassa mulla ei ole kenkiä. Mulla on sellaiset puman valkoiset sisäpelikengät, mutta uudet pitäisi etsiä. Käytän samoja kenkiä salilla ja käsipallotreeneissä, olisi hyvä olla omat molemmissa. Jos jollain on hyvät kengät ja suosittelee kenkiä kerro mullekkin :) Haluisin mustat

Sitten päästään mun treeniin. Tein kolme suht pitkää sarjaa ensin kädet, sitten selkä ja lopuksi vatsa. Salilla meni tosiaan lähelle kaksi tuntia, vaikka toistojen välissä pidän noin 45 - 60 sekunnin tauot.(sorgen morgen täytyy vähän lukee mitä mä oonkaa kirjottanu eli siis ei toistojen välissä xD vaan teen siis sen 10 toistoa ja sen jälkeen 45-60 sec tauko)  Sarjojen välissä noin 2 minuuttia. Vatsan ja selän kanssa niin pitkän tauon kunnes jaksaa taas tehdä ja tuntuu siltä, että nyt jaksaa taas täysillä. Viimeisissä puristuksissa on tärkeää tehdä loppuun asti, vaikka tuntuu että ei millään pystyisi, koska viimeiset toistot tekee tiukkaa ja sen jälkeen se sarja on ohi. Samalla itsekuri kehittyy ja mieli, muista kuitenkin tehdä viimeisetkin liikkeet oikein. Riippuu tietenkin, että kehittääkö voimaa vai kestävyyttä. Itse kehitän enemmänkin voimaa.
    Ikinä mitään liikettä ei saa jatkaa, jos tulee kipua johonkin kohtaan! Kipu jota tarkoitan ei ole maitohapot vaan ihan sellainen oikea kipu. Siksi tärkeää onkin, että teet liikkeen oikein. Tärkein on oikea liikerata. Kun aloitat salilla käymisen itse, et todennäköisesti yksin opi liikeratoja oikein. On tärkeää, että joku asiantunteva henkilö ohjaa sinua esimerkiksi ensimmäiset 5 kertaa. Samoin aluksi on turha edes laittaa mitään painoja tankoon. Niin sanottu keppijumppa on aluksi hyvä tapa saada liikeradat haltuun. Henkilöitä joita voi kysyä apuun on personaltreinerit, ehkä joukkueen valmentaja, jos harrastat jotain, fysioterapeutti tai kokenut salilla kävijä.

Aina salin jälkeen ja yleensä myös aamupalla syön tätä :) eli valio profeel rahkaa !
Ihan super hyvää!! Välillä ostan sen mansikankin ja laitan myös sekaan raejuustoa :)

Itseasiassa eilen mietin että kaikkein helpointa olisi kertoa ja esitellä itsensä, kun puhuisi videolle. Eilen tein jotain niin järkyttäviä ja naurettavia videoita että huh huh :D noh kello oli jotain kolme yöllä, ongelmana on, että mulla ei ole hyvää mikkiä. Ääni on jotenkin tosi hiljasella koko ajan, vaikka kaikki säädöt on oikein. Ehkä mä yritän saada sen toimimaan ja lopulta lisättyä videonkin tänne :) Kehitys kuvat lisään kunnes saan rohkeutta ja myös otettua uudet kuvat parin viikon päästä :)

Vielä lisäksi päätin just, että sunnuntai on mun virallinen jooga päivä :D 


-S


5 kommenttia:

  1. Toivon todella ettet pidä toistojen välissä minuutin taukoja.

    VastaaPoista
  2. "vaikka toistojen välissä pidän noin 45 - 60 sekunnin tauot."

    Ööh?? Pidätkö sä muka jossain staattisessa jännityksessä vajaa minuutin lihasryhmää jota treenaat joka toiston välissä, vai mitä hittoa toi tarkotti? :D

    VastaaPoista
  3. Teet luultavasti jotain liikaa, jos kerta 2h menee vaikka 60s sarjatauot.

    VastaaPoista
  4. hei nonii nyt korjattu ite vaan ajattelin sen jotenkin hassusti :DD mutta siis tota mä tarkotin ja vielä lisäks tohon kahteen tuntiin kuulu alkulämppä joka on 20 minuuttia juoksumatolla :)

    VastaaPoista
  5. ja toi 2 h on vähä pyöristetty oikee oli jtn tunti 50 minuuttii

    VastaaPoista